Επίσκεψη Δρούτσα στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

ImageΟ Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος επαίνεσε την ελληνική πρωτοβουλία "Ατζέντα 2014" και τον

πολιτικό στόχο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Βαλκανίων, την οποία παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτρης Δρούτσας κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος υπογράμμισε ότι τα δυτικά Βαλκάνια βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, γι' αυτό είναι πολύ σημαντική η ευρωπαϊκή τους προοπτική.

 

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία και το σεβασμό του για τη μεγάλη προσφορά του Αρχιεπισκόπου Αλβανία κ. Αναστάσιου διαχρονικά.

 

Να αναφερθεί ότι ο κ. Δρούτσας είχε την ευκαιρία να αναπτύξει την ελληνική πρωτοβουλία για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων και ενώπιον εκπροσώπων της κοινωνίας των Τιράνων, Αλβανών και Ελλήνων, πολιτικών, επιχειρηματιών, μελών της ελληνικής ομογένειας κατά τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε από τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας στα Τίρανα. 
Εμφανίσεις: 31177
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!