Πεζοναύτης έδειρε ιερέα γιατί τον θεώρησε τρομοκράτη

ImageΦλόριντα - Επίθεση δέχθηκε χθες ένας 29χρονος ιερέας από μοναστήρι της Κρήτης, π. Αλέξιος Μαράκης, όταν έχασε τον δρόμο του, στους δαιδαλώδεις δρόμους

της Τάμπα της Φλόριντα των Η.Π.Α.

 

Συγκεκριμένα ο 29χρονος ιερέας, σταμάτησε σε ένα παρκινγκ θέλοντας  να ρωτήσει τον οδηγό ενός άλλου αυτοκινήτου ποιά κατεύθυνση να ακολουθήσει, καθώς είχε χάσει το δρόμο για τον προορισμό του.

 

Ο Αμερικανός στον οποίο απευθύνθηκε, ήταν ένας 28χρονος έφεδρος των Πεζοναυτών ονόματι Τζέφ Μπράουν ο οποίος μόλις είδε τον ιερέα, τον πέρασε για τρομοκράτη και τον χτύπησε με το γρύλο του αυτοκινήτου του.

 

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, οι οποίοι όταν έφτασαν στο σημείο ο Bruce δήλωσε ότι ο κληρικός ήταν τρομοκράτης, αλλά και ότι πριν του επιτεθεί είχε φωνάξει "Allahu akbar!" που σημαίνει ο Θεός είναι μέγας.

 

Επίσης, ο Πεζοναύτης ισχυρίστηκε ότι ο ιερέας  του έκανε μια σεξουαλική αναφορά και προσπάθησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα, για το οποίο ο ιερέας δήλωσε ότι αυτό είναι αναληθές.

 

Όμως ο δικηγόρος του 28χρονου Πεζοναύτη, ισχυρίστηκε πως είναι σίγουρος πως οι κάμερες στο κτήριο, το τηλεφώνημα στην αστυνομία και οι μάρτυρες θα αποδείξουν πως ο Bruce ήταν το θύμα της υπόθεσης.

 

Οι αστυνομικοί όμως επισκέφθηκαν και το νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί ο π. Αλέξιος Μαράκης, ο οποίος μεταφέρθηκε στα επείγοντα γιατί είχε τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Εκεί οι αστυνομικοί με τη βοήθεια διερμηνέα, μίλησαν μαζί του και έμαθαν τη συνέβη.

 

«Αυτός προσεύχεται για το συμβάν, ο ιερέας είναι πολύ ταπεινός και προσεύχεται επίσης για το άτομο αυτό, διότι το άτομο αυτό υπέπεσε σε ένα σοβαρό και μεγάλο λάθος», είπε ο κ. Θεοφιλόπουλος, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητος.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της αστυνομίας της Τάμπα, ανέφερε ότι ο Πεζοναύτης είπε πολλές δικαιολογίες και σενάρια, "τη μια φορά είπε ότι πήγε να τον ληστέψει, μετά είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση και την άλλη στιγμή είπε ότι το πέρασε για τρομοκράτη". 
Εμφανίσεις: 39134
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!