Ανάρπαστο το βιβλίο - dvd για το Βυζαντινό Μάθημα

ImageΑνάρπαστο έχει γίνει το βιβλίο – DVD «Η Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας : Το Βυζαντινό Μάθημα», του ρώσου Αρχιμανδρίτη Τύχωνα Σεβκούνωφ, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Υπαπαντής (Μονή Σρετένσκι).

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη έκδοση, ήδη κοντεύει να εξαντληθεί ένα μόλις μήνα από την κυκλοφορία της.

 

Επειδή δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες email από διάφορα μέρη της γης σχετικά με την αγορά του βιβλίου, σας ενημερώνουμε ότι την κεντρική διάθεση έχουν οι Εκδόσεις ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο εκδότης του Βιβλίου – DVD είναι ο Διευθύνοντας του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», κ. Αιμίλιος Πολυγένης.

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ:

 

Κεντρικά Γραφεία – Βιβλιοπωλείο

Αβέρωφ 2, 10433 – Αθήνα

Τηλ. 5238305, Fax 5238959, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">info@stamoulis.gr και  www.stamoulis.gr 

 

 

 

Υποκατάστημα

Καραολή Δημητρίου 87, 18534 – Πειραιάς

Τηλ. 4227504, Fax 4227577, email: pireas@stamoulis.gr
Εμφανίσεις: 107406
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!