Ο Πρίγκιπας Γάζη στην Ιερά Μονή Προδρόμου Ιορδανίας

ImageΤην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου πέραν του Ιορδάνου Ιορδανίας, όπως και τον τόπο της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστού

επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009, η Αυτού εξοχότης ο Πρίγκιπας Γάζη συνοδεύοντας υψηλούς προσκεκλημένους του εξ Αυστρίας.

 

Τόν εξοχότατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στήν είσοδο του ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος.

 

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος, ο Πρίγκιπας Γάζη καί οι υψηλοί προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στον χώρο της Βαπτίσεως του Χριστού, όπου εψάλη δέηση υπέρ υγείας του Βασιλικού Χασιμιτικού οίκου και των παρευρισκομένων.

 

Τέλος οι υψηλοί επισκέπτες επισκέφτηκαν την νεόδμητη πτέρυγα των κελλιών της ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου.

 

Ο Πρίγκιπας  Γάζη διαπιστώνοντας τη μεγάλη πρόοδο των εργασιών στον χώρο της Μονής, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το σημαντικό έργο πού επιτελεί ο Σεβασμιώτατος κ. Βενέδικτος τόσο στόν χώρο της ερήμου του Ιορδάνου, όσο καί στό ποίμνιο της ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας.

 

Αναχωρώντας ο  Πρίγκιπας από τη Μονή διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο, ότι θά είναι δίπλα του σε κάθε προσπάθειά του, ηθικά καί υλικά.

 

Να σημειωθεί, ότι την επίσκεψη του Πρίγκιπος Γάζη στον Ιορδάνη ποταμό κάλυψε τηλεοπτικά ο εκκλησιαστικός σταθμός 4Ε, ο οποίος βρίσκεται στην Ιορδανία με σκοπό την προβολή του ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας.  
Εμφανίσεις: 51869
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!