Η Μητρόπολη Σταγών απαντά σε δημοσιεύμα εφημερίδας

Image
Ο Σταγών Σεραφείμ
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, με την οποία απαντά σε χθεσινό άρθρο της τοπικής εφημερίδας των

εφημερίδας των Τρικάλων "Η Έρευνα" το  οποίο είχε τίτλο «Αρχιμανδρίτης από μοναστήρι των Μετεώρων "πέταξε" τα ράσα».

 

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων απαντάει τα εξής:

 

Στο χθεσινό  (16-9-09)  φύλλο της  εγκρίτου  εφημερίδος  σας "Η ΕΡΕΥΝΑ" έχει  δημοσιευθεί  άρθρο  σας  με τον  τίτλο  (Αρχιμανδρίτης από μοναστήρι των Μετεώρων «πέταξε» τα ράσα).

 

Στο  άρθρο  σας  αναφέρετε  ότι  «στα  χέρια  του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη  Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ  βρίσκεται επιστολή του Αρχιμανδρίτου δια της  οποίας  ζητάει  τον αποσχηματισμό του ως  μοναχού  και  την καθαίρεσή  του  από  τα  αξιώματα και τους βαθμούς της Ιεροσύνης.

 

Σας πληροφορούμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή ώρα  13:25 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολή μας η ο Μητροπολίτης δεν έχει λάβει καμία σχετική επιστολή του εν  λόγω Αρχιμανδρίτου ούτε αίτηση, ούτε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο κείμενο.

 

Ο ανωτέρω Αρχιμανδρίτης μέχρι στιγμής ουδεμίαν τηλεφωνικήν  η  άλλην  επικοινωνία  έχει με  τη Μητρόπολη  η το Μητροπολίτη  μας. 
Εμφανίσεις: 12550
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!