Ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων στην Ρόδο

ImageΠοινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη άσκησε χθες ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών

Ρόδου κ. Αντ. Κασσάπης σε έναν 71χρονο ρασοφόρο, επίτροπο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου μετά από καταγγελία της μητέρας δύο ανηλίκων που υποστηρίζει ότι ασέλγησε σε βάρος των παιδιών της εντός του ιερού ναού!

 

Σύμφωνα με την καταγγελία ενώ τα παιδιά (ηλικίας 11 ετών μαθητής της τετάρτης δημοτικού και 10 ετών μαθητής της τρίτης δημοτικού) βρίσκονταν εντός των εγκαταστάσεων του ιερού ναού τους προσέγγισε ο κατηγορούμενος κάθισε πλησίον τους και αφού έβαλε στα πόδια του τον πρώτο άρχισε να τον χαϊδεύει στο κεφάλι και στην πλάτη και τον φίλησε στα μάγουλα και στο στόμα.

 

Στη συνέχεια φέρεται να έβαλε στα πόδια του το δεύτερο αγόρι να το χάιδεψε στο κεφάλι, στην πλάτη και να τον φίλησε δύο φορές στα μάγουλα.

 

Ο ίδιος εξεταζόμενος στα πλαίσια της προανάκρισης αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες επισημαίνοντας ότι παρεξηγήθηκε η στοργή που έδειξε στα δύο παιδιά και τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από μέρος του να ασελγήσει σε βάρος του τονίζοντας ότι κακώς παρεξηγήθηκαν τα πατρικά χάδια του στο κεφάλι και στην πλάτη των παιδιών αλλά και το γεγονός ότι τα φίλησε στο μάγουλο.

 

Εν πάση περιπτώσει ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009. 
Εμφανίσεις: 28326
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!