Ο Διευθύνων της "Romfea.gr" στον Αρχιεπίσκοπο

ImageΑύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου μνήμη του Οσίου Ιερώνυμου Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήρια του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

 

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Αιόλου, παρουσία Ιεραρχών και κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

 

Αμέσως μετά, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μετέβη στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, όπου εκεί στην αίθουσα του Θρόνου δέχθηκε τις προσωπικές ευχές, από τον Μητροπολίτη Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, Κορίνθου κ. Διονύσιο, Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Θηβών κ. Γεώργιο, Επίσκοπο Βελεστίνου κ. Δαμασκηνό, Επίσκοπο Μαραθώνος κ. Μελίτωνα καθώς και από πλήθος κληρικών και λαϊκών.

 

Το Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα και ο Διευθύνων του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» κ. Αιμίλιος Πολυγένης.

 

Τέλος, αύριο Δευτέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ειρήνης οδ. Αιόλου Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου.

 

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Μακαριώτατος θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Εμφανίσεις: 62988
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!