Στον Αρχιεπίσκοπο ο Λαυρεντιάδης και ο Κυριακίδης

ImageΑθήνα - Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχαν οι δύο επιχειρηματίες Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και κ. Πέτρος

Κυριακίδης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog «Τρωκτικού» οι δύο επιχειρηματίες μετέβησαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά από πρόσκληση του ιδίου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου.

 

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες το συζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος με τους δύο επιχειρηματίες κ. Λαυρεντιάδη και κ. Κυριακίδη, πάντως λογικό είναι ο Αρχιεπίσκοπος να ήθελε να τους γνωρίσει από κοντά.

 

Να αναφερθεί πως τόσο ο κ. Λαυρεντιάδης όσο και ο κ. Κυριακίδης, έχουν κάνει πολλές ευεργεσίες στην Τουρκία και τα Ιεροσόλυμα, όσον αφορά τα μνημεία της Ορθοδοξίας.

 

Ακόμη οι πληροφορίες του «Τρωκτικού» λένε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης με τον κ. Πέτρο Κυριακίδη έχουν κάνει ένα σωματείο "Αγάπη" πριν πολλά χρόνια, όπου από εκεί δίνουν σε άπορους αρκετή βοήθεια ακόμα και ψυχολογική συμπαράσταση.

 

Μάλιστα το σωματείο αυτό υπάρχει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, και η βοήθεια του επαναλαμβάνουμε είναι πάρα πολύ μεγάλη.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο τις δυσκολίες των ημερών, ο κ. Λαυρεντιάδης και ο κ. Κυριακίδης ανιδιοτελώς και με πολύ αγάπη προσφέρουν πολλά στον δυστυχισμένο άπορο αλλά και στην Εκκλησία.

 

Σχετικό άρθρο

 

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ 
Νεότερη Ανανέωση: 15/6/2009  (14:23)
Ανακοίνωση
Ο Διαχειριστής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Ρωμηοσύνη" του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Πέτρος Κυριακίδης, συνοδευόμενος από το γνωστό επιχειρηματία κ. Λαυρέντιο Λαυρεντιάδη, αμφότεροι, ανώτεροι Ταξιάρχες του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, προσεκλήθησαν από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος και τους παρέθεσε δείπνο την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009,στην Αρχιεπισκοπική οικία επί της οδού Αγίας Φιλοθέης.
Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη"
Εμφανίσεις: 130833
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!