Μητροπολίτης Άνθιμος κατά Τρεμόπουλου

ImageΕπίθεση κατά του επικεφαλής των Οικολόγων, Μ. Τρεμόπουλου, χωρίς να τον κατονομάσει ανοικτά, εξαπέλυσε χθες από τον άμβωνα

και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, λέγοντας ότι «θα πέσει φωτιά να μας κάψει».

 

Η επίθεση αυτή ακολουθεί τις προηγούμενες του νομάρχη και του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

 

Αναφερόταν ιδιαίτερα στην πρόταση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γ. Μπουτάρης να πάρει και πάλι ο παράδρομος στην Αγ. Δημητρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, το όνομά του, όπως ίσχυε πριν από τα λεγόμενα Σεπτεμβριανά, υπέρ της οποίας τάχθηκε και ο Μ. Τρεμόπουλος.

 

«Πώς είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα Έλληνες πολίτες, που αν δεν είναι Ελληνες στη συνείδηση, μπορούσαν να μην είναι εδώ, αλλά να είναι κάπου αλλού», είπε.

 

«Εφόσον ο μητροπολίτης της συντηρητικής ομηρείας της Θεσσαλονίκης θέλει να ξεφεύγει από τα του οίκου του και να πολιτικολογεί, υποβαθμίζοντας το κύρος της Εκκλησίας, καλό θα ήταν να μας πει και για το κουκούλωμα του σκανδάλου του Βατοπεδίου, την καταστροφή δασικών εκτάσεων από τη μητρόπολη αλλά και τις σκοτεινές υποθέσεις όπου εμπλέκονται οι ευνοούμενοί του σε δήμο και νομαρχία», ήταν η απάντηση του Μ. Τρεμόπουλου.
Εμφανίσεις: 36941
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!