Αρχιμανδρίτης σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

ImageΈνας Αρχιμανδρίτης και ομάδα πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας εμπλέκονται σε ένα από τα σκληρότερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής

πορνογραφίας στο Διαδίκτυο.

 

Στην κατοχή μάλιστα του Αρχιμανδρίτη που λειτουργεί στην περιφέρεια της Μητροπόλεως Σπάρτης, εντοπίστηκε το «σκληρότερο» υλικό που διέθετε το κύκλωμα.

 

Πρόκειται για τον Φ. Μ. που λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου σε ένα χωριό της Σπάρτης, και ο οποίος διαμένει στον Πειραιά.

 

Από την πλευρά της πάντως, η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εξέδωσε πριν λίγο Δελτίο Τύπου, με το οποίο γνωστοποιείται ότι κατόπιν εντολής του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιου, ο Αρχιμανδρίτης Φ. Μ. τέθηκε εκτός ενεργού υπηρεσίας.

 

Να αναφερθεί πως ο Αρχιμανδρίτης στους αστυνομικούς αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, λέγοντας ότι θα τα πει όλα στο δικαστήριο.

 

Εκτός από τον Αρχιμανδρίτη η Αστυνομία συνέλαβε στην Αθήνα, και άλλα άτομα που συμμετείχαν στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

 

Τέλος ο Αρχιμανδρίτης, αυτή την ώρα απολογείται στον εισαγγελέα.

 

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σπάρτης:

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης δια του Μητροπολίτου αυτής, ύστερα απ΄ όσα ηκούσθησαν, δια των Μ.Μ.Ε. εις βάρους Κληρικού της.

 

Εφαρμόζουσα τον περί Εκκλησιαστικών Δικαστηρίων νόμον, έθεσε αυτόν ευθύς αμέσως εκτός ενεργού υπηρεσίας και διέταξε τακτικάς ενόρκους ανακρίσεις.
Εμφανίσεις: 51200
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!