Έκαψαν το αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

ImageΈνα θλιβερό γεγονός συνέβη χθες το βράδυ στην Ελευθερούπολη της Καβάλας, με στόχο το αυτοκίνητο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

κ. Χρυσόστομου.

 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες άγνωστοι κουκουλοφόροι πήδηξαν τον μαντρότοιχο της Μητροπολιτικής κατοικίας στην Ελευθερούπολη, ρίχνοντας τέσσερις βόμβες Μολότοφ στο προσωπικό αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

 

Αμέσως το μπροστινό μέρος του αυτοκίνητου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τυλίχτηκε στις φλόγες, καταστρέφοντας ολοσχερώς την μηχανή του αυτοκινήτου.

 

Χάρη όμως στην έγκυρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελευθερούπολης η οποία ειδοποιήθηκε εγκαίρως, οι Πυροσβέστες αποσόβησαν την επέκταση της φωτιάς σε όλο το αυτοκίνητο.

 

Τέλος να αναφερθεί πως η Αστυνομική Αρχή Καβάλας και το Τμήμα Ασφαλείας Ελευθερούπολης, πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, αφού ήδη στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες σχετικά με το συμβάν. 
Εμφανίσεις: 62378
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!