Εκδήλωση στο Βόλο για τον μακαριστό Χριστόδουλο

ImageΟι  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ και ο Δήμος Βόλου παρουσιάζουν το βιβλίο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΛΟΓΩΝ" που επιμελήθηκε ο  δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν  ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης και ο εκδότης κ. Νικόλαος Καραμανλής. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεώργιος Σούρλας, η βουλευτής κ. Ροδούλα Ζήση, ο γενικός διευθυντής Παρατηρητηρίου κοινωνικών φαινομένων  της Εκκλησίας της Ελλάδος δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου,  ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Βαραλής.

 

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο μετά την κοίμηση του μακαριστού που περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του και φωτογραφικό υλικό.

 

Το προλογίζει ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης ενώ το έχουν ευλογήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος και δεκάδες Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία και τις ταυτότητες, την  ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά και κοινωνικά καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου. Το βιβλίο παρουσιάστηκε ήδη σε ειδικές εκδηλώσεις που έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ξάνθη με μεγάλη επιτυχία. 
Εμφανίσεις: 39539
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!