Εκκλησ. Συμβούλιο έκανε έξωση σε 6μελή οικογένεια

ImageΑίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού απο τον Τύρναβο, το οποίο ενεργοποιώντας σχετική απόφαση δικαστηρίου, έκανε έξωση σε 6 μελή οικογένεια

επειδή δεν είχε καταβάλει τα ενοίκια για το διαμέρισμα το οποίο ανήκει στην εκκλησία.

 

Να αναφερθεί πως η 6μελής οικογένεια αποτελείται από πατέρα συνταξιούχο και την σύζυγο του, καθώς και μία κόρη με τρία ανήλικα παιδιά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνταξιούχος πατέρας, είχε δηλώσει αδυναμία εξόφλησης των ενοικίων, ελπίζοντας πως η τοπική εκκλησία θα έδειχνε κατανόηση και δεν θα προχωρούσε σε άμεση ενεργοποίηση της δικαστικής απόφασης.

 

Τέλος μιλώντας στην "ΕΡΑ Λάρισας" ο νομικός σύμβουλος του Ιερού Ναού Κ. Ε. υπογράμμισε ότι η διαδικασία έπρεπε να κινηθεί, και υποστήριξε ότι η οικογένεια έχει αφήσει απλήρωτα τα ενοίκια για 8 χρόνια, ενώ το μίσθωμα φθάνει τα 146 ευρώ.

 

Παράλληλα σημείωσε πως τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ήταν έκθετα έναντι ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από τις οικονομικές υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου. 
Εμφανίσεις: 48074
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!