Ο Υπουργός Ναυτιλίας στον Μητρ. Πειραιώς Σεραφείμ

Image
Η συνάντηση
O ΥΕΝΑΝΠ κ. Αναστάσης Παπαληγούρας επισκέφθηκε σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

 

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Υπουργός δήλωσε:

 

"Η θέση του Υπουργείου Ναυτιλίας δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη, ακόμα και αν η αρμοδιότητα του εκτείνεται κυρίως στις ελληνικές θάλασσες.

 

Αυτό σημαίνει και ιδιαίτερη σχέση με τους πολίτες της πόλης αλλά και ότι πρέπει να υπάρξει μια ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία του Πειραιά.

 

Αυτή τη σκέψη συμβολίζει και η επίσκεψή μου σήμερα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά με τον οποίο κουβεντιάσαμε την δυνατότητα μιας συνεργασίας, έτσι ώστε οι στόχοι και του Υπουργείου, οι στόχοι και της εκκλησίας να προωθηθούν".

 

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Κοινή συνισταμένη και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και της Μητροπόλεως είναι η προώθηση των θεμάτων του κόσμου της ναυτιλίας, γιατί η Μητρόπολη Πειραιώς έχει το μεγάλο προνόμιο να έχει μέλη της τον κόσμο της ναυτιλίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Υπουργός με την εξαίρετη πολιτική του παρουσία και δράση θα είναι ένας θεσμικός παράγων που θα προωθήσει τα θέματα αυτά. Τον συγχαίρω και επικαλούμαι την χάρη του Θεού στο έργο του".
Εμφανίσεις: 58678
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!