Συνάντηση Αμερικής Δημήτριου με Μπακογιάννη

ImageΟ Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, ευχαρίστησε την Υπουργό για την επίσκεψή της για πολλοστή φορά, όπως είπε, στη Νέα Υόρκη

και στην έδρα της Αρχιεπισκοπής και εξέφρασε τη χαρά του γιατί πρόκειται για μία θερμή ανθρώπινη παρουσία αλλά και παρουσία ενός πολιτικού προσώπου το οποίο έχει και δύναμη και γνώση.

 

Τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα χρειάζονται και τα δύο, πρόσθεσε. Δεν μπορείτε να κάνετε σωστή πολιτική χωρίς γνώση ούτε σωστή πολιτική μόνο με γνώση και χωρίς δύναμη.

 

Τόνισε ότι «χαιρόμεθα όταν έχουμε ανθρώπους που εκπροσωπούν την ελληνική πολιτεία που είναι αυτού του είδους και αυτού του συνδυασμού που είναι πάρα πολύ ωραίος».

 

Την ευχαρίστησε για την επίσκεψή της στην Αρχιεπισκοπή παρά το ιδιαίτερα πυκνό πρόγραμμα των συναντήσεών της και υπογράμμισε την αγάπη και την αναγνώρισή της στο έργο που επιτελείται.

 

Τόνισε ότι η προσευχή και η αγάπη μας είναι πάντοτε μαζί με την κα Υπουργό αλλά και τους αγαπητούς μας φίλους οι οποίοι έχουν σήμερα την ευθύνη για τα πράγματα της Ελλάδος σε διάφορα επίπεδα και πόστα.  Υπογράμμισε ότι «εμείς κινούμεθα πάντοτε με το δίπτυχο Ορθοδοξία και Ελληνισμός.

 

Το κρατούμε ψηλά και το κρατούμε ασυμβίβαστα πλήρες, ζωντανό και ζωοποιό για το χώρο στον οποίο βρισκόμαστε».

 

Η κα Μπακογιάννη ευχαρίστησε με τη σειρά της τον Αρχιεπίσκοπο για τις ευχές του και τις προσευχές του σε μία δύσκολη, όπως τόνισε, στιγμή αλλά και για την τιμή και χαρά που είχε να τον συναντήσει.

 

Σημείωσε ότι είναι πάντοτε «διπλή η χαρά να βρίσκεσαι στην Αρχιεπισκοπή», χαρακτήρισε  το έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος εξαιρετικά σημαντικό και τον ίδιο τον γνησιότερο εκφραστή της Ομογένειας που βρίσκεται στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής και κρατάει αυτούς τους δεσμούς ιδιαίτερα ισχυρούς.

 

Τον ευχαρίστησε για άλλη μία φορά δημόσια όπως είπε, για τη δική του προσφορά αλλά και ομογενών οι οποίοι προσφέρουν όχι μόνον χρήματα αλλά και χρόνο και πολύ ποιοτική προσπάθεια για να μπορέσουν να κρατήσουν τον ελληνισμό ζωντανό και δυνατό.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ενημέρωσε την Υπουργό για το κλίμα που διαμορφώνεται αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα σε συνέχεια της παρουσίας του στα συνέδρια τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών, απάντησε ότι «είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις και στα ειδικά σημεία τα οποία συνδέουν αυτές τις δύο περιπτώσεις με τα θέματά μας».
Εμφανίσεις: 55426
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!