Κόπηκε το δάχτυλο του ενώ έκλεβε το παγκάρι

ImageΈνα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Αγίασο της Λέσβου, με πρωταγωνιστή ένα διαρρήκτη παγκαριού.

 

Ένας 33χρονος Ρουμάνος πριν λίγες μέρες λήστεψε το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Αγιάσου, με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω του ένα μακάβριο ενοχοποιητικό στοιχείο.

 

Ο Ρουμάνος διαρρήκτης στην προσπάθεια του να μετακινήσει και να σπάσει το παγκάρι, αυτό έπεσε πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριασθεί ένα κομμάτι από το δάχτυλο του.

 

Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίσθηκε ο Ρουμάνος, ο οποίος, αν και στην αρχή αρνιόταν κάθε ανάμειξη, στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του και κατέθεσε ότι μαζί του βρισκόταν και ένας 26χρονος Έλληνας.

 

Τέλος να αναφερθεί πως ο Ρουμάνος διαρρήκτης αρχικά υποστήριξε ότι το δάκτυλό του κόπηκε σε τροχαίο ατύχημα, όμως η Αστυνομία έστειλε το κομμένο τμήμα του δακτύλου, μήκους περίπου δύο εκατοστών, στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ στην Αθήνα όπου εκεί διαπιστώθηκε και επίσημα η ταυτότητα του δράστη.

Εμφανίσεις: 46856
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!