Δηλώσεις Ψωμιάδη για την επίσκεψη Βαρθολομαίου

Image«Υποδεχόμαστε σήμερα τον Πατριάρχη του Γένους μας, το διαχρονικό σύμβολο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού» τόνισε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Ψωμιάδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, λίγο πριν την υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

 

Σε ιδιαίτερη συνομιλία που είχε μαζί του, ο Παναγιώτατος ευχήθηκε στον Νομάρχη για την ονομαστική του εορτή, ενώ λίγο αργότερα, στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου, του προσέφερε ως δώρο ένα επιτραπέζιο ασημένιο ρολόι.

 

Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης τον ευχαρίστησε και του χάρισε την έκδοση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών «Μακεδονισμός» αλλά και το λεύκωμα «Αναμνήσεις από την παλιά Θεσσαλονίκη».

 

Τέλος απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Ψωμιάδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

Για την επιστολή του γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προς τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ν. Γκρούεφσκι: «Ώρες-ώρες σκέφτομαι τα λόγια του Παναγιωτάτου κ. Άνθιμου. Σε πολλά έχει δίκιο. Παρ’ όλα τα χαστούκια που τρώει καθημερινά, κάτι πρέπει να γίνει μ’ αυτόν τον ψευτονταβατζή των Βαλκανίων».
Εμφανίσεις: 30229
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!