Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Πατρών Χρυσόστομος

ImageΤον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο θα επισκεφθεί την Κυριακή 17 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να δώσει και επισήμως την Πρόσκληση

στον κ. Βαρθολομαίο, ώστε να παραστεί και να ευλογήσει τον Νοέμβριο, τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Ιερά Μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και για τη συμπλήρωση εκατό ετών από της θεμελιώσεως του Νέου Ιερού Ναού του Αγίου, στην Πάτρα.

 

Η Πρόσκληση θα απευθύνεται από κοινού από τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ανδρέα Φούρα.

 

Η Πρόσκληση έχει αποσταλεί και δια της Ιεράς Συνόδου κατά την εκκλησιαστική τάξη.

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος έχει απαντήσει κατ’ αρχάς θετικά και αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στην Πάτρα κατά τις ημερομηνίες 3 και 4 Νοεμβρίου ε.ε.

 

Τέλος κατά την συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, του Μητροπολίτου Πατρών και εκπροσώπων του Δημάρχου Πατρέων θα συζητηθούν οι σχετικές λεπτομέρειες.
Εμφανίσεις: 30484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!