Στην Ρωσία βρίσκεται ο Μητρ. Μεσογαίας Νικόλαος

ImageΝόβγκοροντ - Σύμφωνα με ανταπόκριση της Romfea.gr από την Ρωσία, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρωσία

και συγκεκριμένα στην Επισκοπή Νίζνι και Νόβγκοροντ.

 

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος συναντήθηκε σήμερα στο Μοναστήρι «Pecherskom Voznesenskom» με τον Επίσκοπο της Αρχιεπισκοπής Νίζνι, Νόβγκορντ και Αρζαμάς κ. Γεώργιο.

 

Να αναφερθεί πως ο κ. Νικόλαος αύριο 1η Αυγούστου θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες είναι αφιερωμένες στον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ, και θα πραγματοποιηθούν στην Γυναικεία Ιερά Μονή Serafimo-Diveevskom.

 

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος αργότερα, επισκέφθηκε ένα σπίτι ναό προς τιμή του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, καθώς επίσης και αλλά ιερά μέρη.

 

Στην συνέχεια ο κ. Νικόλαος συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Νόβγκοροντ κ. Γεώργιο και από μέλη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ, ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Επισκοπής Νίζνι και Νόβγκοροντ.

 

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος υπέγραψε μια αφιέρωση στο βιβλίο των επισκεπτών του Μουσείο της Επισκοπής.

 

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος έγραψε την εξής αφιέρωση:

 

 

"Θερμές ευχαριστίες για την Αβραμιαία φιλοξενία. Μας συγκίνησε βαθειά η αποδεδειγμένη μαρτυρικότητα της Εκκλησίας της Ρωσίας. Μας οικοδόμησε ο φιλομοναχικός χαρακτήρας της ζωής και πνευματικότητας της.

 

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να στηρίζει τους πατέρες και αδελφούς στην μοναχική κλήση τους και να χαρίζει ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΤΗ στον μοναχό Επίσκοπο της Αρχιεπισκοπής Νίζνι, Νόβγκοροντ και Αρζαμάς κ. Γεώργιο".   
Εμφανίσεις: 72992
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!