Ο Διευθύνων της Romfea.gr μίλησε στον Ρ.Σ. της Εκκλησίας

ImageΣτον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, μίλησε σήμερα ο Διευθυντής του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων

Romfea.gr, κ. Αιμίλιος Πολυγένης.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Πολυγένης μίλησε στην πρωινή εκπομπή «ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ» που παρουσιάζουν οι Δημοσιογράφοι Δημήτρης Ριζούλης και Μάκης Αδαμόπουλος.

 

Αφορμή ήταν η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄, πριν λίγες μέρες.

 

Στην εκπομπή ακούστηκαν αποκλειστικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα Ιεραποστολής, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στην Νότια Αφρική, αναφέρθηκε στον διάλογο με την Καθολική εκκλησία, αλλά και για την αναγέννηση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τα τελευταία χρόνια.

 

Τέλος ο Δ/ντης του Πρακτορείου μιλώντας στους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, έκανε λόγο για το μεγάλο Ιεραποστολικό έργο του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αλλά και για τον αγώνα που καταβάλει καθημερινά ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος.
Εμφανίσεις: 47027
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!