Μολδαβές παραβίασαν το άβατο του Αγίου Όρους

ImageΤέσσερις γυναίκες από την Μολδαβία παραβίασαν χθες χωρίς να το γνωρίζουν το Άβατο του Αγίου Όρους, οι οποίες αποβιβάσθηκαν στον αρσανά

της Μονής Μεγίστης Λαύρας από ομοεθνή τους, που είχε δουλεμπορικό ταχύπλοο.

 

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα μοναχοί της Μονής δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν στον αρσανά της Μονής αντίκρισαν τις δύο γυναίκες, έτσι αμέσως ειδοποίησαν τον Ηγούμενο της Μονής, αλλά και τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

 

Αργότερα σε έρευνες των Λιμενικών αρχών εντοπίστηκαν άλλοι τρεις λαθρομετανάστες, που όπως είπαν στους αστυνομικούς, «δύο Ουκρανοί δουλέμποροι τούς παρέλαβαν από το Τσανάκαλε της Τουρκίας και τούς αποβίβασαν στο Άγιο Όρος χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκονται εκεί, και παραβιάζουν και το Άβατο».

 

Πληροφορίες λένε πως οι λαθρομετανάστες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ από το αστυνομικό τμήμα Καρύων και τα τοπικά λιμεναρχεία συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους για ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων λαθρομεταναστών.

 

Τέλος να αναφερθεί πως χθες το απόγευμα σκάφος του Λιμενικού τις παρέλαβε, και τις μετέφερε εκτός Αγίου Όρους όπου κρατούνται μαζί με τους άλλους λαθρομετανάστες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου.

Εμφανίσεις: 34110
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!