Έντονη αντίδραση Αμβρόσιου για τον γάμο ομοφυλοφίλων

ImageΆμεση ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιου, όσον αφορά την τέλεση γάμου ομοφυλοφίλων, που έγινε σήμερα το πρωί

από τον Δήμαρχου της Τήλου.

 

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος στο προσωπικό του blog σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου της Τήλου αναφέρει: « Ο κ. Δήμαρχος Τήλου έγραψε στα παληά του υποδήματα τις επισημάνσεις του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά!».

 

Συνεχίζοντας ο κ. Αμβρόσιος τονίζει: «Η επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι το ισχυρό επιχείρημα όλων των παρανομούντων».

 

Ακόμα αναφερόμενος προς τον Πρωθυπουργό της χώρας γράφει:

 

«Αλλά κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος θα υπερασπισθεί τα δικά μου ανθρώπινα δικαιώματα; Διότι ως Έλλην πολίτης εγώ ενοχλούμαι από την ενέργεια του κ. Δημάρχου της Τήλου.

 

Ποιος θα υπερασπισθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των νηπίων και των μικρών παιδιών, τα οποία εθίζονται πλέον σε ένα αφύσικο τρόπο ζωής και συμβιώσεως;

 

Ποιος θα μου εγγυηθεί ότι αύριο δεν θα δούμε και «γάμο» μεταξύ ενός «κυρίου» και του σκύλου του; Ποιος δηλ. θα μου εγγυηθεί, ότι θα αποτραπεί η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, την οποία κάποιοι μπορούν να ζητήσουν αναισχύντως με επιχείρημα τα ανθρώπινα δικαιώματα;

 

Τέλος κλείνοντας ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος αναφέρει:

 

«Αγαπητοί μου φίλοι,

 

Η Ελλάδα μας εισέρχεται σε περίοδο μαζικής παρακρούσεως! Η Ελλάδα μας μοιάζει να μετατρέπεται σε ένα απέραντο φρενοκομείο! Ζητούνται επειγόντως πρότυπα ζωής!

 

Στα δύο αυτά ανθρωποειδή «ζεύγη», όχι ζευγάρια, τα οποία σήμερα επισημοποίησαν την «ένωσή» τους μπροστά στον κ. Δήμαρχο Τήλου αφιερώνω τα παρακάτω λόγια του Αποστόλου Παύλου από την προς Ρωμαίους επιστολή, κεφ. 1 στ. 18- 32.

 

Πάντοτε υπήρχαν τα ελαττώματα αυτά στην ανθρώπινη Κοινωνία, αλλά και πάντοτε ήσαν καταδικαστέα ως «παρά φύσιν» αμαρτήματα.

 

Για πρώτη φορά τώρα, προβάλλονται «γυμν τ κεφαλ» ως Φ Υ Σ Ι Κ Ο Σ - Τ Ρ Ο Π Ο Σ - Ζ Ω Η Σ.

 

Εμπρός λοιπόν ΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ «Η ΕΛΛΑΣ» προβάλλει ενώπιόν μας. Χαρείτε το.

Εμφανίσεις: 56861
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!