Παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόδουλου στην Πάτρα

ImageΗ Ιερά Μητρόπολις Πατρών και οι Ελληνικές Εκδόσεις σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ@ΔΕ) και την Λέσχη Πολιτισμικής Παρέμβασης Γυναικών Πάτρας

πραγματοποιούν την παρουσίαση του βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο με τίτλο:

 

«ΑΡΧΙΕΠΙCΚΟΠΟΥ ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΛΟΓΩΝ»

Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2008 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PATRAS PALACE (Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα) και ώρα 20:00. Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

 

Θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο εκδότης κ. Νικόλαος Καραμανλής και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Πατρέων κ. Αλέξιος Σκαρμέας, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.Χρυσόστομος, ο τ. Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης.  Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Φωκίων Ζαΐμης, Γενικός Γραμματέας του ΙΝ@ΔΕ. Την επιμέλεια και την παρουσίαση έχει ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος [Πολιτισμός- Επικοινωνία- Εκδηλώσεις],  ενώ την οργάνωση έχει η iForce επικοινωνίες.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του, φράσεις και δηλώσεις που συζητήθηκαν καθώς  και φωτογραφικό υλικό.

 

Την έκδοση ευλογούν o Οκουμενικς Πατριρχης κ.κ. Βαρθολομαος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος και προλογίζει ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Την επιμέλεια είχε ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ριζούλης και εκδίδεται από τις “Ελληνικές Εκδόσεις”.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία και τις ταυτότητες, την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά, κοινωνικά, βιοηθικής, θέματα που αφορούν τη νεολαία καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.

 

Τέλος την Τετάρτη 18 Ιουνίου το βιβλίο για τον Μακαριστό Χριστόδουλο θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη με κεντρικούς ομιλητές τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο και τον Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη."

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: +30.210.339.2500-10 · Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">office@iForce.gr   
Εμφανίσεις: 17335
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!