Κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο για τον Χριστόδουλο

ImageΤην ερχόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία το πρώτο -μετά την κοίμησή του - βιβλίο για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

 

Περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του, φράσεις και δηλώσεις που συζητήθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό. Το προλογίζει ο υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

 

Το βιβλίο επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, Δημήτρης Ριζούλης και εκδίδεται από τις “Ελληνικές Εκδόσεις”.

 

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία και τις ταυτότητες, την την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά και κοινωνικά καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.

 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη 15 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα “θεοχαράκη” απέναντι από τη Βουλή, στη γωνία Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν.

 

Ομιλητές θα είναι ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ο υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος, και ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Παρόντες αναμένεται να είναι αρκετοί από τους συνεργάτες του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

 

Την παρουσίαση οργανώνει η εταιρία «i-force επικοινωνίες».
Εμφανίσεις: 23484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!