Να ανοίξει ο φάκελος της πτώσης του "Σινούκ"

ImageΤην εκ νέου δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης της πτώσης του Ελικοπτέρου «Σινούκ» στις 11-09-2004, στο οποίο επέβαινε και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Πέτρος Ζ΄, ζήτησε χθες από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

κ. Σανιδά, η Ιατροδικαστής Λάρισας κα. Αποστολία Ακριβούση.

 

Η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση είναι εκείνη η οποία νεκροτόμησε εφτά πτώματα από την πτώση του Σινούκ, υποστηρίζοντας ότι η πτώση προήλθε από έκρηξη.

 

Για ακόμη μια φορά χθες η κα Ακριβούση επανέλαβε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ερευνηθεί η υπόθεση και να χυθεί άπλετο φως, αλλά και να μην κλείσει το ζήτημα με απροσδιόριστα τα αίτια της πτώσης.

 

Τέλος η ιατροδικαστής κα Ακριβούση εξερχόμενη χθες από τον Άρειο Πάγο τόνισε: «με αφορμή τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις για την πτώση του «Σινούκ» και τη δημοσιοποίηση της επιστημονικής της άποψης, δηλαδή της εκδοχής της έκρηξης προ της ελεύθερης πτώσης του ελικοπτέρου, κατέθεσα στον εισαγγελέα ΑΠ συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα, που χρειάζονται δικαστική διερεύνηση». 
Εμφανίσεις: 44489
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!