Άνθιμος: "Με υποστηρίζουν 24 Μητροπολίτες"

ImageΣε μια εντυπωσιακή δήλωση προέβη πριν από λίγο στην εκπομπή «Αντιπαραθέσεις» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μητροπολίτης

Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος είναι και υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος πληροφόρησε τον Δημοσιογράφο κ. Νίκο Ευαγγελάτο πως «αυτή την στιγμή θα σας δώσω και μια είδηση που θα ακουστεί για πρώτη φορά τώρα».

 

Αμέσως ο κ. Άνθιμος με πολύ «σιγουριά» δήλωσε τα εξής στο κ. Νίκο Ευαγγελάτο: «Η δική μας προσπάθεια έχει φθάσει σ ένα σημείο να μας υποστηρίζουν 24 Μητροπολίτες, και γι΄αυτό που σας λέω ομίλησα με όλους αυτοπροσώπως».

 

Επίσης ο κ. Άνθιμος ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ο λόγος του θα είναι διαφορετικός, όσο αφορά τις πολιτικές εξελίξεις.

 

Πάντως εντύπωση προκαλεί πως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος σε χθεσινές του δηλώσεις στο Mega τόνισε «πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στις εκτιμήσεις για τους υποψηφίους, διότι οι Δεσποτάδες άλλα τάζουν και άλλα κάνουν».
Εμφανίσεις: 36139
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!