Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με Ντόρα Μπακογιάννη

ImageΜε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογίαννη.

 

Η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με την Υπουργό Εξωτερικών έγινε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, και κράτησε περίπου μια ώρα.

 

Η συζήτηση που είχε η Υπουργός με τον Μακαριώτατο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αναχώρησε από την Αρχιεπισκοπή ικανοποιημένη από τις απόψεις του Μακαριωτάτου, για θέματα που συζήτησαν.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ευγενικά συνόδευσε την Υπουργό Εξωτερικών μέχρι την έξοδο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, και της ευχήθηκε καλό ταξίδι όπου θα αναχωρούσε το πρωί για τα Τίρανα.

 

Τέλος να αναφερθεί πως η κ. Μπακογιάννη στα Τίρανα θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, καθώς και με εκπροσώπους της Εθνικής Ελληνικής μειονότητας.
Εμφανίσεις: 27775
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!