Ζητούν τον Αρχιμ. Σαράντη Σαράντο για Αττικής

ImageΕπώνυμη επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄, απέστειλαν ευσεβείς χριστιανοί που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Αττικής, ζητώντας να πληρωθεί η κενή θέση του Μητροπολίτη, από τον ευλαβέστατο Αρχιμ. π. Σαράντη Σαράντο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 

Μακαριώτατε,

 

Ευχόμεθα η αρχιεπισκοπεία Σας να είναι καρποφόρος εις δόξαν του Τριαδικού Θεού.

 

Με το θάρρος που μας δίνει το πανθομολογούμενο ταπεινό φρόνημα Σας απευθυνόμεθα σε Εσάς, με αίσθημα αγάπης προς την Αγιώτατη Εκκλησία μας, και ελπίζουμε πως θα λάβετε σοβαρά υπόψιν Σας αίτημα, που σας υποβάλλουμε πιο κάτω.

 

Πρόκειται για τον Αρχιμανδρίτη π. Σαράντη Σαράντο.

 

Επειδή η κενή Ι. Μητρόπολις Αττικής χρειάζεται έναν αξιόλογο Ιεράρχη, προκειμένου να ποιμάνη το τραυματισμένο αυτό λογικό ποίμνιο, προτείνουμε ως Επίσκοπο τον σεβαστό Αρχιμανδρίτη και άοκνο εργάτη του Ευαγγελίου π. Σαράντη Σαράντο.

 

Ο ευλαβέστατος Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης Σαράντος ζει και εργάζεται στην περιοχή αυτή. Τα εξαιρετικά του πνευματικά προσόντα, το ορθόδοξο και σεμνό ήθος του, είναι γνωστά στο λαό του Θεού.

 

Οι ποικίλες πνευματικές του δραστηριότητες, τα φιλομόναχα ενδιαφέροντα του, ιδιαιτέρως δε το εξομολογητικό του έργο που αναπαύει πλήθος ψυχών λαϊκών τε και κληρικών, δικαιολογούν την βαθεία επιθυμία μας να ιδούμε τον π. Σαράντο στην Ι.Μ. Αττικής.

 

Η πλήρωση της κενής Ι.Μ. με την ανάδειξη ενός τέτοιου κληρικού εις Επίσκοπον θα χαροποιήση μεγάλο μέρος του Ορθοδόξου ποιμνίου.

 

Μετα βαθυτάτου σεβασμού

ασπαζόμεθα την αγίαν δεξιάν Σας

οι αιτούντες

 

 

 

Σημείωση: Τα ονόματα που υπογράφουν την επιστολή δεν τα δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους
Εμφανίσεις: 99807
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!