Δύο υποτροφίες δίνει η ΜΚΟ "Αλληλεγγύη"

ImageΤο Διεθνές Κέντρο Αριστείας Athens Information Technology (AIT), παρέχει στη Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη»,

δύο πλήρεις υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει ήτοι: MSc in Information Technology, MSc in Information & Telecommunications Technologies και MSc in Management of Business Innovation & Technology.

Το ΑΙΤ ιδρύθηκε το 2002 από τον Όμιλο Intracom και αποτελεί κέντρο Αριστείας διεθνούς κύρους  στην έρευνα και στη τεχνολογία, στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην πληροφορική, στην ηλεκτρονική και στο management, έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Carnegie Mellon και το Harvard, καθώς και διεθνείς Οργανισμούς.

 

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι δεδομένα για κάθε πρόγραμμα και η αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται από την ακαδημαϊκή επιτροπή του Athens Information Technology.

 

Η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ.

 

Πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τις εν λόγω υποτροφίες,  θα δίνονται από τον Τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της «Αλληλεγγύης» καθώς και η δυνατότητα παραλαβής ενημερωτικού υλικού για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΙΤ  από τα γραφεία του Οργανισμού μας στη διεύθυνση Λεωνίδου 34, Μεταξουργείο, τηλ. 210-5203031. 
Εμφανίσεις: 46830
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!