Ουδέποτε έκανα δήλωση με τέτοιο περιεχόμενο

ImageΑπό τον Νομικό Σύμβουλο της Μητροπόλεως Κυθήρων λάβαμε, επιστολή

διάψευσης περί προσφάτων δηλώσεων του Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ πως υπάρχουν Ιούδες στους κόλπους της Εκκλησίας και πρέπει να αποβληθούν.

Ο Μητροπολίτης Κηθύρων σχετικά με το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

 

Τούτο είναι αναληθέστατο διότι πρώτον ουδέποτε έκανα οπουδήποτε δήλωση με τέτοιο περιεχόμενο και νόημα και δεύτερον ουδέποτε και δη εσχάτως ομίλησα στη ΝΕΤ.

 

Επίσης ο Μητροπολίτης Κυθήρων διαμαρτύρεται πως απομονώθηκε δήλωση του στο κείμενο μας, περί του Αγίου Σπάρτης στον Αντέννα τονίζοντας :

 

Βεβαίως και εξεθείασα το ήθος του, αλλά παράλληλα σε ευθεία ερώτηση δημοσιογράφου αν θεωρώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σπάρτης ως καταλληλότερο για την κάθαρση της Εκκλησίας, απάντησα ότι δεν θα ήθελα να κάνω διακρίσεις μεταξύ των συνυποψήφιων.

 

Η Romfea.gr πάντως θεώρησε σκόπιμο να αποσύρει άμεσα το σχετικό δημοσίευμα που αναδημοσίευσε περί δήλωσης του κ. Σεραφείμ για Ιούδες, διότι κατά τα λεγόμενα του Μητροπολίτη ουδέποτε έγινε τέτοια δήλωση.

Εμφανίσεις: 47387
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!