Μνημόνιο συνεργασίας Αλληλεγγύη με Ελευθερουδάκη

ImageΗ ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας αορίστου διαρκείας σήμερα το πρωί

μεταξύ της Μ.Κ.Ο. "Αλληλεγγύη'' και της αλυσίδας Διεθνούς Βιβλιοπωλείου "Γ.Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε.'', με σκοπό την αμοιβαία υποστήριξη σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη στα γραφεία του Οργανισμού ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' από το Γενικό Διευθυντή της αλυσίδας Διεθνούς Βιβλιοπωλείου "Γ.Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε.'' κ. Ιωάννη Σκεπαρνιά και το Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Δημήτριο Φουρλεμάδη, παρουσία της κας Σοφίκας Ελευθερουδάκη.

 

Το μνημόνιο συνεργασίας αποτελεί την επιβεβαίωση της συνέχειας αγαστών σχέσεων και αμοιβαίας εκτίμησης της Μ.Κ.Ο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με την αλυσίδα Διεθνούς Βιβλιοπωλείου "Γ.Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε.''.

 

Με γνώμονα το συνάνθρωπο τέθηκε η αφετηρία μιας από κοινού δυναμικής και δημιουργικής συνεργασίας για τα προϊόντα της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», τις εκδόσεις της, την προβολή των δράσεων και από τις δύο πλευρές, στην οποία πορεία προδιαγράφονται ευοίωνες προοπτικές.

 

Επίσης η ΜΚΟ "Αλληλεγγύη" απέστειλε κοντέινερ με 2,5 τόνους φαρμάκων στο βόρειο Ιράκ η Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη». Σε συνεργασία με το Barzani Foundation, η αποστολή με τις 450 κούτες φαρμάκων έφτασε στην περιοχή Ερμπίλ, στο βόρειο Ιράκ, όπου υπάρχουν 2 εκατομμύρια πρόσφυγες. Τα φάρμακα θα διανεμηθούν σε ιατρικά κέντρα και σε νοσοκομεία της περιοχής προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις και οι σημαντικές ανάγκες. Η αποστολή του φαρμακευτικού υλικού αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα στην περιοχή κλιμάκιο της «Αλληλεγγύης», καθώς και του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψε η Μ.Κ.Ο. με στόχο την υλική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση στους πρόσφυγες και σε όλους τους πάσχοντες. «Όταν υπογράψαμε το μνημόνιο συνεργασίας είπαμε στους κατοίκους της περιοχής ότι η ‘Αλληλεγγύη’ αγκαλιάζει όλο τον κόσμο και τώρα κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη» τονίζει ο π. Ιγνάτιος Γιαπιτζίογλου, επικεφαλής της αποστολής της Οργάνωσης. «Η αποστολή έφτασε στο βόρειο Ιράκ μέσω της Συρίας και παρά τις αντίξοες συνθήκες η ‘Αλληλεγγύη’ κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να σταθεί αρωγός στο πλευρό των ορφανών και των προσφύγων» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

 

 
Εμφανίσεις: 29191
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!