Λειτούργησε ξανά η σοκαριστή ιστοσελίδα

ImageΈκτακτο:Μόλις πληροφορηθήκαμε την επαναλειτουργία της σοκαριστικής ιστοσελίδας, που έχει

ως σκοπό μέσω ψηφοφορίας να μαντέψουν οι επισκέπτες την ακριβή ημερομηνία του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου.

 

Οι διαχειριστές τις ιστοσελίδας αναφέρουν σχετικά με το χθεσινό off line της ιστοσελίδας: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους μας για το χθεσινό off line, αλλά όπως γνωρίζετε δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο, οι φασίστες δεν επιτρέπουν τη δημοκρατία στο ίντερνετ και εκμεταλλεύονται τη μεγάλη μάζα των ειδολωλατρών για να χάσουμε και αυτή την ελευθερία».

 

Επίσης στην αρχική τους σελίδα αναφέρουν πως: «Σε περίπτωση που επέλθει το μοιραίο απο μη φυσικά αίτια (καρκίνο) η ip's των νικητών θα προωθηθούν στη δικαιοσύνη και ο διαγωνισμός αυτόματα θα ακυρωθεί».

 

Τέλος στην ιστοσελίδα αναφέρετε το εξής: «Καλούμε το σύνολο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας να ψηφίσουν στο παρακάτω vote. Εάν το αποτέλεσμα είναι υπέρ του ΝΑΙ & φανεί ότι η πλειοψηφία έχει πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00 η ιστοσελίδα μας θα σταματήσει τη λειτουργία της και θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Το αντίτιμο που θα καταβάλλαμε μάλιστα θα δοθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση».

 

Εμφανίσεις: 36678
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!