"Τέλος της φάρσας - Συγνώμη από όλους"

Image"Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση που δημοσιεύεται μέσα από το xristodoulos.com.

Σας ενημερώνουμε για τον τερματισμό αυτής της κακόγουστης φάρσας. Είμαι ο πατέρας του παιδιού που με τους φίλους του σήκωσε αυτή τη ιστοσελίδα, δυστυχώς δεν υπέπεσε νωρίτερα στην αντίληψη μου για να μην πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτό το κακόγουστο αστείο.

 

Εκ μέρους των ανήλικων παιδιών που είχαν αυτή την άρρωστη ιδέα ζητάω συγγνώμη από τον Σεβαστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και από το σύνολο του ελληνικού λαού.

 

Δυστυχώς το ίντερνετ έχει γίνει ανεξέλεγκτο και ζωώδες, τα παιδιά εμπνεύστηκαν την ιστοσελίδα από τον ιστοχώρο http://www.whenisbritneygoingtodie.com & σκέφτηκαν να την αντιγράψουν βάζοντας τον κόσμο να παίζει με την υγεία του θρησκευτικού πατέρα των Ελλήνων.

 

Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν φίλτρα που να προστατεύουν τα παιδιά μας από τέτοια site.

 

Και πάλι συγγνώμη & σίγουρα έχω και εγώ ευθύνες εφόσον ζητηθούν εξηγήσεις απο την αρχιεπισκοπή.

 

Σε όλους αυτούς που γράψαν αυτά τα αίσχη στα σχόλια το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο "ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ".

 

Δεσμεύομαι αυτή η ιστοσελίδα να μετατραπεί σε αφιέρωμα για το έργο του Αρχιεπισκόπου που είναι μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

 

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις τις google που δεν γνωρίζω πόσα είναι αυτή τη στιγμή θα κατατεθούν σε λογαριασμό φιλανθρωπικού σωματείου και η καταθετήρια απόδειξη θα δημοσιευθεί αύριο το πρωί στην σελίδα.

 

Π. ΟΙΚ. του Αθ.

 

Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν πριν από λίγο στην σοκαριστική ιστοσελίδα (www.xristodoulos.com), που αναφερόταν κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλου, πάντως πληροφορίες λένε να είμαστε επιφυλακτικοί, για τυχόν παραπλανητικού μηνύματος.  

Εμφανίσεις: 44345
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!