"Περίμενα ο Αρχιεπίσκοπος να ζητήσει συγνώμη"

ImageΑν και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος περνάει δύσκολες ώρες,

κάποιοι στο παρασκήνιο πλέον απλά αναμένουν το μοιραίο.

 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν στους κύκλους τις Ιεραρχίας οι χθεσινές δηλώσεις του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου, σε πρωινή εκπομπή του "Mega", που αναφερόταν στον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο.

 

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος δήλωσε χθες πως "Θα περίμενα ο Αρχιεπίσκοπος να ζητήσει μια συγνώμη απ΄ όλους όσους κατακρεούργησε στην δεκαετή του Αρχιεπισκοπία".

 

Επίσης ο κ. Χρυσόστομος είπε συμπληρώνοντας «και αυτό είναι κάτι που  περίμενα», ερωτηθείς όμως για ποια προσόντα πρέπει να έχει ο νέος Αρχιεπίσκοπος δήλωσε " το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Ιεράρχης που θα έρθει, είναι να αποβάλει από την εκκλησία την εκκοσμίκευση, και να επιβάλει την συνοδικότητα".

 

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες Εκκλησιαστικοί κύκλοι αναφέρουν πως τέτοιες δηλώσεις είναι ασέβεια προς τον Αρχιεπίσκοπο, διότι ο Μακαριώτατος βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και δίνει μάχη με την ζωή.

Εμφανίσεις: 43809
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!