Εγκαινάστηκε ο 1ος Αραβικός Εκκλησιαστικός σταθμός

ImageΕγκαινιάστηκε ο νέος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Radio Al-Bishara (ο ραδιοσταθμός του Ευαγγελισμού) , της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού

της Θεοτόκου της Ι. Μητροπόλεως Χαλεπίου, Βεροίας και Αλεξανδρέττας , με την άδεια και ευλογία της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

 

Η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι μια υπό ίδρυση γυναικεία Μονή που αποτελείται από μοναχές οι οποίες σπούδασαν Θεολογία και ασκήθηκαν στο μοναχικό βίο σε διάφορα μοναστήρια της Ελλάδας.

 

Επίσης μερικές μοναχές ειδικεύτηκαν στην χριστιανική κατήχηση( Christian multimedia) στη Ρώμη και άλλες πόλεις του εξωτερικού.

 

Το Radio Al-Bishara είναι ο πρώτος αραβικός διαδικτυακός ραδιοσταθμός που μεταδίδει Βυζαντινή Μουσική και ψαλμωδίες, με συνεχή 24ωρη λειτουργία. Επιπλέον, σε προκαθορισμένες ώρες μεταδίδει το πρόγραμμα του και σε άλλες γλώσσες: Ελληνικά – Αγγλικά – Ισπανικά.

 

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει:

 

1) Κύκλους εκπομπών μουσικού περιεχομένου: Στις εκπομπές αυτές μεταδίδονται παλιές και νέες ηχογραφήσεις εκκλησιαστικής μουσικής και ύμνων.

 

2) Κύκλους εκπομπών πνευματικού ενδιαφέροντος: Στις εκπομπές αυτές μεταδίδονται συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα και διαλέξεις με θεολογικό περιεχόμενο.

 

3) Κύκλους εκπομπών πολιτιστικής και εκπαιδευτικής κατεύθυνσης: Στις εκπομπές αυτές μεταδίδονται εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται στις οικογένειες, τους νέους, τα παιδιά καθώς και, διαλέξεις με στόχο τον πολιτισμό.

 

4) Το Radio Al-Bishara διαθέτει χώρο μουσικής χριστιανικής βιβλιοθήκης που μπορείτε να χρησιμοποιείτε εφ’ όσον δηλώσετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα.

 

5) Πληροφορίες και διαφημίσεις: Το Radio Al-Bishara σε συγκεκριμένες ώρες μεταδίδει δελτία ειδήσεων (τοπικές , από το Πατριαρχείο Αντιοχείας, νέα για τους Ορθόδοξους, νέα από όλο τον Χριστιανικό κόσμο.)

 

Η ιστοσελίδα επίσης διαθέτει χώρο για τις δικές σας χριστιανικού περιεχομένου αγγελίες και εκκλησιαστικές χορηγίες ( βιβλία και δίσκους ακτίνας).
Εμφανίσεις: 45661
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!