Επιμένει ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου για παρεκκλήσι

ImageΕπιμένει να χτιστεί παρεκκλήσι στον περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης  Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος έχει τονίσει πολλές φορές σχετικά με το θέμα του παρεκκλησίου πως, με νόμο της πολιτείας η δικαιοσύνη έχει προστάτη τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, γιατί να μην έχουμε ένα παρεκκλήσι προς τιμήν του;

 

Συνεχίζοντας ο κ. Νικολόπουλος διερωτάται: «που είναι το κακό; Δεν θα γίνει ούτε χαμαιτυπείο, αλλά ούτε κέντρο διασκεδάσεως» έτσι απάντησε ο κ. Νικολόπουλος στους διαφωνούντες για την ανέγερση του παρεκκλησίου.

 

Επίσης τονίζει πως εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν να πηγαίνει στον ναό και ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, αλλά όμως γιατί πρέπει να εμποδίζουμε εκείνον που θέλει να το κάνει;»

 

Τέλος ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως ο κάθε Χριστιανός είναι πραγματικά άνθρωπος ελεύθερος, έτσι ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει.
Εμφανίσεις: 50863
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!