"Κιβωτός της Αγάπης" στην Πάτρα

ImageO αοίδιμος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών π. Ιάκωβος Λιαρομμάτης είναι ο ιδρυτής

πέντε ευαγών Ιδρυμάτων της πόλεως.

 

Δύο από αυτά, το «Άσυλο Ανιάτων» και η «Κιβωτός της Αγάπης», είναι Ιδρύματα που φιλοξενούν το μεν πρώτο άτομα άνω των δεκαοκτώ ετών με σοβαρές χρόνιες παθήσεις, ενώ το δεύτερο παιδιά έως την ενηλικίωση με τα αυτά προβλήματα.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε όλα τα Νοσηλευτικά και Ευαγή Ιδρύματα της πόλεως και συνομίλησε με τα Διοικητικά Συμβούλια προσφέροντας την ηθική και υλική του συμπαράσταση.

 

Θα σταθούμε στο Ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης» όπου το έργο το οποίο επιτελείται από τους εργαζομένους είναι πολύπλευρο και δύσκολο, όμως ωραίο και ευλογημένο από το Θεό, γιατί τα παιδιά αυτά βρίσκουν στοργή και αγάπη.

 

Αυτή τη στιγμή απαριθμεί 62 τροφίμους απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ η λίστα της αναμονής είναι τεράστια.

 

Σήμερα το Ίδρυμα επισκέφθηκε και η κα Διονυσία Δούρου της γνωστής βιομηχανίας Dur και με σπουδαίο έργο στον τομέα της Προσφοράς Αγάπης και της Φιλανθρωπίας, με απώτερο σκοπό να δει ιδίοις όμασι τα σημαντικά χρόνια προβλήματα λειτουργικότητας που υπάρχουν και λόγω των υψηλών γνωριμιών της μήπως και δρομολογηθούν.

 

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβε ο τ. βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η εβδομαδιαία εφημερίδα «Ο Εκκλησιολόγος».

 

Τον λόγο έχει ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Εμφανίσεις: 54866
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!