3.000 ευρώ για να μείνει κοντά στα παιδιά της

Image
Ο Δ/ντης π. Θεμιοκλής Χριστοδούλου
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος δείχνει για άλλη μια φορά το ψυχικό μεγαλείο του, με την άμεση βοήθεια

οικονομικής ενίσχυσης των 3.000 ευρώ στην γυναίκα από την Νίκαια, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αγάπης προς την οικογένεια και τα παιδιά.

 

Πριν από λίγο το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» είχε επικοινωνία με τον Δ/ντη της Χριστιανικής Αλληλεγγύης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, ο οποίος φημίζεται για το μεγάλο του φιλανθρωπικό έργο, και μας ενημέρωσε σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας από την Νίκαια που μαχαίρωσε τον σύζυγο της.

 

Ο Γεν. Δ/ντης μας πληροφόρησε πως την υπόθεση της γυναίκας, την γνωρίζε καλά εδώ και πολύ καιρό και το Υπουργείο Υγείας, το οποίο μας ενημέρωσε άμεσα πως έχουν επιληφθεί και οι ίδιοι να βοηθήσουν την κατάσταση.

 

Επίσης ο π. Θεμιστοκλής μας ενημέρωσε πως το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ θα δοθεί στην μητέρα από την Ιερα Αρχιεπισκοπή Αθηνών κατόπιν εντολής του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, με σκοπό η μητέρα να μείνει κοντά στα παιδιά της.

 

Ζητούμε συγνώμη για την προηγούμενη πληροφορία, πως προς το παρόν πάγωσε η οικονομική ενίσχυση για τυχόν αμφιβολίες.

Εμφανίσεις: 47476
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!