Ο Καρατζαφέρης πρόλαβε και πλήρωσε τα 3.000ευρώ

ImageΣύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Απογευματινή» ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης

ήταν εκείνος που πρόλαβε την Εκκλησία και πλήρωσε το ποσό των 3.000 ευρώ για την εγγυοδοσία της γυναίκας από την Νίκαια που μαχαίρωσε τον σύζυγο της.

 

Ο κ. Καρατζαφέρης όμως δεν έμεινε μόνο στο ποσό των 3.000 ευρώ, αλλά παραχώρησε στην γυναίκα και μονοκατοικία για να μένει με τα παιδιά της, και από ότι λέει το δημοσίευμα της «Απογευματινής» της βρήκε και δουλειά.

 

Ο δικηγόρος της γυναίκας από την Νίκαια κ. Λεωνίδας Ιωάννου (Παρ΄Αρείω Πάγου) σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ευχαρίστησε μέσω επιστολής τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη, ενώ υποστήριξε ότι το ραντεβού του με εκπροσώπους της «Χριστιανικής Αλληλεγγύης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αναβλήθηκε.

 

Στην συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρει πως ο κ. Ιωάννου τονίζει πως «ο Αρχιεπίσκοπος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την περίπτωση, πλην όμως οι κάτωθι αυτού ευρισκόμενοι, ενώ μου είπαν θα μου δώσουν τα χρήματα της εγγύησης εκ των υστέρων με πήραν τηλέφωνο και με πληροφόρησαν ότι δεν έχουν τα χρήματα στο ταμείο, αναβάλλοντας το ραντεβού».
Εμφανίσεις: 47173
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!