Επίσκεψη Μεσογαίας Νικόλαου στον κατηγορούμενο ιερέα

ImageΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr πριν από μια περίπου ώρα ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ως τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής, πραγματοποίησε επίσκεψη στον κατηγορούμενο γέροντα ιερέα το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

 

Πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω κληρικός εδέχθει αδίκως πυρά συκοφαντιών τις οποίες κατά τα λεγόμενα του θα τις αντιμετωπίσει καρτερικά, αναμένοντας από τον Κύριο να φωτίσει την υπόθεση και να άρει το άδικο φορτίο της συκοφαντίας.

 

Εκείνο όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο συγκεκριμένος γέροντας κληρικός έχει να επιδείξει ως ποιμαντικό έργο, μια τεράστια φιλανθρωπία στην οποία περιλαμβάνονται:

 

«ενισχύσεις φτωχών οικογενειών, διενέργεια καθημερινού συσσιτίου για άπορους και αστέγους, αλλά και καθημερινή τέλεση Θείας Λειτουργίας».

 

Τέλος να σημειώσουμε πως μας έκανε μεγάλη εντύπωση η επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση του στο πρόσωπο του κατηγορούμενου ιερέως.
Εμφανίσεις: 62810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!