Δεν θα δεχθεί επισκέψεις για την εορτή του ο Αμβρόσιος

ImageΣύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

εορτή του αγίου πατρός ημών Αμβροσίου Επισκόπου Μεδιολάνων του σημερινού Μιλάνου, εορτάζει τα ονομαστήρια του και ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Αμβρόσιος.

Πλην όμως, ο Σεβασμιώτατος, όπως έπραξε και τα τελευταία χρόνια και εφέτος δεν θα δεχθεί επισκέψεις κατά την ημέραν της εορτής του, διότι δεν επιθυμεί  να υποβάλλει σε κόπους και άλλες μέριμνες ούτε τους ευσεβείς Χριστιανούς, ούτε τους ευλογημένους Άρχοντες της Επαρχίας μας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Εις τον Καθεδρικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, οι Αιδεσιμώτατοι Εφημέριοι του Ναού θα τελέσουν την Θεία Λειτουργία υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του κ. Αμβροσίου.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την ημέραν της ονομαστικής του εορτής θα ευρίσκεται εκτός Αιγίου.

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο κ. Αμβρόσιος μας είπε χαριτολογώντας ότι θα εορτάσει τα ονομαστήρια του όταν παραιτηθεί από την Μητρόπολη Καλαβρύτων και τον ρωτήσαμε πότε θα γίνει αυτό και ανέφερε όταν ολοκληρωθούν τα νέα έργα στον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Τρυπητής.
Εμφανίσεις: 59325
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!