Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος για τους Πυροπαθείς

ImageΑπολογισμός συλλογής χρηματικής βοήθειας προς τους πυροπαθείς έκανε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος

 

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ότι από τις δύο Δισκοφορίες(Κυριακής 19 Αυγούστου και Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2007), οι οποίες διενεργήθηκαν με εντολή και για λογαριασμό της Ιεράς Συνόδου προς τον σκοπό της ενίσχυσης των πυροπαθών της Πατρίδος μας, αλλά και από τις χρηματικές καταθέσεις - δωρεές ευσεβών χριστιανών προς το Γενικό Φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως, για το ίδιο θέμα, συγκεντρώθηκε το ποσό των 68.453,75 ΕΥΡΩ.

 

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως διέθεσε ήδη το ποσό των 25.000 ΕΥΡΩ για τους πυροπαθείς του Νομού μας, ενώ η βοήθεια, ιδίως σε όσους φέρουν έντονες τις πληγές από την πύρινη λαίλαπα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πολλή αγάπη.

 

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίος και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους Ιερείς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών, τους Μοναχούς και τις Μοναχές των Ιερών Μονών της Επαρχίας μας, αλλά και όλους τους ευλογημένους χριστιανούς μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της Εκκλησίας μας και προσέφεραν από το περίσσευμα της καρδιάς τους και από το υστέρημα τους στους πονεμένους αδελφούς μας.
Εμφανίσεις: 41401
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!