Συνεδριάζει αύριο η Διαρκής Ιεράς Σύνοδος

ImageΣυνέρχεται αύριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, για συζήτηση θεμάτων ημερησίας διατάξεως. Επίσης η Δ.Ι.Σ θα ασχοληθεί με την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου, που αναμένει το συμβατό μόσχευμα για την μεταμόσχευση ήπατος.

 

Η Ιερά Σύνοδος θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

 

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας μετέβη στο Μαϊάμι μετά από σχετική απόφαση της Δ.Ι.Σ, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Μακαριώτατο αλλά και να μεταφέρει τις ευχές των Ιεραρχών.

 

Τέλος η Δ.Ι.Σ θα ενημερωθεί από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως για τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων του Αρχιεπισκόπου, και σε τι κατάσταση βρίσκεται η νόσος στο ήπαρ.

 

Να υπογραμμίσουμε ότι στο Μαϊάμι επισκέφθηκαν ακόμα τον Αρχιεπίσκοπο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, και ο Γενικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο Αλληλεγγύη Δημ. Φουρλεμάδης.

Εμφανίσεις: 38925
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!