Ο Ανδρέας Ψυχάρης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

psixaris3

Συνάντηση με τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου της Ν.Δ. και υποψήφιο βουλευτή Α΄Αθηνών κ. Ανδρέα Ψυχάρη, είχε πριν από λίγα λεπτά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και συμμετείχε και ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με έναν στρατιώτη που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έτυχε της ανάλογης μεταχείρισης και φροντίδας από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος, με αφορμή αυτό το θέμα, είπε στον κ. Ψυχάρη: "Ποιο κράτος υπάρχει; Που είναι το κράτος πρόνοιας; Μήπως είναι κράτος πρόνοιας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ψυχάρη;".

"Να τα μεταφέρετε αυτά στον κ. Σαμαρά", συμπλήρωσε ο κ. Ιερώνυμος.

Δηλώσεις Ανδρέα Ψυχάρη

«Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να με δεχθεί ο Μακαριότατος προκειμένου να ενημερωθώ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ένα έργο που το βλέπουμε όλοι καθημερινά με τα μάτια μας.

Η Εκκλησία αγκαλιάζει με στοργή χιλιάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Προσωπικά στέκομαι αρωγός στο θεάρεστο αυτό έργο και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να συνδράμω σε αυτό.

Ταυτόχρονα μου  έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσω μαζί του το μείζον ζήτημα που αφορά την Αθήνα και τους κατοίκους της.

Το πρόβλημα  της λαθρομετανάστευσης . Είναι ένα ζήτημα που συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών και το επίπεδο ζωής τους.

Παράλληλα όμως είναι ένα θέμα που πρέπει να το προσεγγίσουμε και με την απαραίτητη ανθρωπιά και ευαισθησία. Η πολιτεία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα και να κινηθεί επιτέλους αποτελεσματικά. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο»

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής / Romfea.gr

psixaris-iero1

psixaris-iero

Εμφανίσεις: 53823
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!