Ιερώνυμος: 'Εύχομαι να συρρικνωθεί η ανάγκη των συνανθρώπων μας΄

0-kiproii

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής, 01.32

Την αντιπροσωπία των χορηγών της Κύπρου δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής στην Πλάκα.

Με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Ιερώνυμο λίγο μετά της 6 το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα από 20 άτομα, ανάμεσα τους, Δήμαρχοι, Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων στήριξης απόρων επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχαρίστησε θερμά μέσα από την καρδιά του για την τόσο άμεση στήριξη και βοήθεια από την Εκκλησία της Κύπρου.

«Ας ευχηθούμε όλοι μας να συρρικνωθεί η ανάγκη των συνανθρώπων μας», ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι το κοινωνικό παντοπωλείο που θα εγκαινιαστεί αύριο θα πάρει το όνομα της Κύπρου, προς τιμή των χορηγών και της αδελφοσύνης, ενώ σημείωσε ότι στο πρόγραμμα είναι να δημιουργηθούν και άλλα τέτοια κέντρα σε όλη την Αθήνα σε συνεργασία με την ΜΚΟ Αποστολή.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Μητροπολίτες Ελλασώνος Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΚΥΟ και ο Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, οι οποίοι ευχαρίστησαν από την μεριά τους, με ολιγόλεπτο χαιρετισμό τους Κύπριους αδελφούς όπως επίσης και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης.

0-kiproii1

0-kiproii2

0-kiproii3

Εμφανίσεις: 32590
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!