Συνάντηση του Ν. Μηταράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

mitarakis

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μαρία, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μετά την συνάντηση, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Επισκέφθηκα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο όχι μόνο γιατί έχω βαθιά πίστη - όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού - αλλά και γιατί ήθελα να συζητήσουμε για το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί αυτή τη στιγμή η Εκκλησία μας για τον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη.

Είναι ένα τεράστιο έργο αν αναλογιστούμε ότι αυτή τη στιγμή οι κοινωνικές δομές, το περιβόητο κοινωνικό κράτος, βρίσκεται σε αποσύνθεση. Ένα έργο που λειτουργεί καταλυτικά για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Χρέος όλων ημών που ασχολούμαστε με τα κοινά, των πολιτικών και των κομμάτων, δεν είναι απλώς να παρακολουθούμε αυτό το πολυσήμαντο έργο. Χρέος και καθήκον είναι δουλέψουμε για να ανατρέψουμε την σημερινή κατάσταση. Να επιτύχουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα δώσουμε ξανά ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους τους Έλληνες».

Εμφανίσεις: 36973
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!