Στην Αίγινα ο Αρχιεπίσκοπος με παιδιά του Ιδρύματος «Κόκκορη» (ΦΩΤΟ)

IMG 7832 

Αίγινα, Γιώργος Φερδής


Τα παιδιά του Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής «Μαρία Κόκκορη» συνόδευσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στην προσκυνηματική εκδρομή στο νησί του Αγίου Νεκταρίου την Αίγινα.

 

Με το πλοίο της γραμμής έφτασε στο λιμάνι του νησιού ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του όπου τον υποδέχτηκαν, ο επιχώριος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και δημοτικοί άρχοντες του νησιού.

Αμέσως μετά έγινε η επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπου εψάλλει δέηση υπέρ υγείας των παιδιών αλλά και των παρευρισκομένων.

Ο κ. Ιερώνυμος, ξεναγήθηκε στην Μονή από τον Μητροπολίτη Ύδρας και προσκύνησε τα τίμια λείψανα και τους χώρους όπου έζησε ο Άγιος, καθώς και το υπέρλαμπρο μεγαλούργημα του νησιού, τον νέο ιερό ναό της Μονής, αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο.

0

Το εν λόγω ίδρυμα, το οποίο φέρει το όνομα της δωρήτριας, κ. Μαρίας Κόκκορη, λειτουργεί ως κοινοτικό σπίτι και ως ημερήσιο εργαστήρι και αποτελεί μια μορφή μονάδας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης θεραπευτικής υποστήριξης.

Σε αυτό εξυπηρετούνται άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

aigina1

aigina2

aigina3

aigina4

aigina5

aigina6

aigina7

aigina8

aigina9

IMG 7909

Εμφανίσεις: 87284
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!