Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά

gerous3

Του Γιώργου Φερδή - Συνάντηση με το Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά κ. Noel Kinsella είχε πριν λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο Μέγαρο της οδού Aγίας Φιλοθέης.

Λίγο μετά τις 11 ο πρόεδρος της Γερουσίας πέρασε την πόρτα της Αρχιεπισκοπής συνοδευόμενος από τον πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα κ. Ρόμπερτ Έντουαρτ Πεκ αλλά και τον Πρέσβη της Ελλάδος στον Καναδά κ. Λευτέρη Αγγελόπουλο.

Την αντιπροσωπεία, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου στην είσοδο του κτιρίου.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Ιερώνυμος είπε πως συζήτησαν "για την κρίση που περνάει ο τόπος μας και στην ανάγκη που έχουμε αυτή την δύσκολη περίοδο, οι φίλοι μας να σταθούν πλάι μας».

Ο κ. Kinsella σημείωσε ότι αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο της Εκκλησίας στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση που είχαν.

gerous

gerous2

gerous4

Εμφανίσεις: 29036
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!