Αρχιεπίσκοπος: «Με την συνεργασία θα βρούμε το ''φάρμακο'' για κάθε πρόβλημα»

iero-1

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 πανηγυρική αρχιερατική Θ. Λειτουργία, στον Ι.Ν Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Διαυλείας, τέλεσε την χειροτονία εις διάκονο του π. Ιωάννη Πετρίδη.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία της λέξης «συνεργασία» και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει τη λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και γενικότερα η χώρα λόγω κρίσης.

"Είναι η λέξη που χρειαζόμαστε περισότερο απο κάθε άλλη στις μέρες μας, με σωστή συνεργασία των φορέων της Εκκλησιας, της Πολιτείας και όλως των φορέων που δραστηριοποιούνται γύρω μας θα βρούμε το "φαρμακο" για κάθε πρόβλημα. Εύχομαι η Αγια Σοφια να μας φωτίσει όλους", ανέφερε κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε Εορταστικό Πρόγραμμα από τη Νεανική Παραδοσιακή Χορωδία της ενορίας.

a.sofia1

a.sofia2

a.sofia3

a.sofia4

a.sofia5

a.sofia6

a.sofia7

a.sofia8

a.sofia9

 a.sofia10

a.sofia11

Εμφανίσεις: 50402
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!