Μηνύματα νεοεκλεγέντων Μητροπολίτων Νικοπόλεως και Ιερισσού (ΦΩΤΟ)

IMG 3534

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης / Romfea.gr

Το Μικρό και Μεγάλο μήνυμα έδωσαν ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Μελών της Ιεραρχίας, οι νέοι Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους κ. Θεόκλητος.

Στα μήνυματά τους οι εψηφισμένοι Μητροπολίτες, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, που τους τίμησαν με τιμία ψήφο τους.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Καθολικό των Αρχαγγέλων της Ιεράς Μονής Πετράκη, όπου ιερείς και πλήθος κόσμου ανεφώνησαν ΑΞΙΟΣ για τους νέους Μητροπολίτες, οι οποίοι εκεί ανέγνωσαν το μεγάλο Μήνυμα.

Η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, θα τελεστεί το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.

Επίσης η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεοκλήτου, θα τελεστεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

IMG 3518

IMG 3524

IMG 3566

 

IMG 3545

IMG 3564

IMG 3540

nikopoleos-aimilios

Εμφανίσεις: 100428
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!